FAQ

Je mag er met een gerust hart vanuit gaan dat we als organisator de veiligheid en het comfort van onze deelnemers, supporters, vrijwilliger en medewerkers steeds als absolute prioriteit beschouwen.

We zullen de veiligheidsmaatregelen op 6 juni 2022 steeds aligneren met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Momenteel gaan we ervan uit dat we het event in juni zullen kunnen organiseren zoals beschreven op deze website. Hou deze pagina en onze social media kanalen steeds goed in de gaten voor eventuele wijzigingen i.f.v. de op het moment geldende overheidsmaatregelen. Meer informatie vind je op: www.info-coronavirus.be

Check dan zeker de spamfolder van je mailbox. Als je de mail daar ook niet terugvindt, stuur dan gerust een mailtje naar info@golazo.com.

Voorwerpen die binnengebracht worden, worden verzameld aan de helpdesk. Als je achteraf merkt dat je iets verloren bent, stuur gerust een mailtje naar info@golazo.com.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van het borstnummer, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname.

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen en moet na de looptocht niet meer worden gerecupereerd.

Plooi het borstnummer niet en verwijder de stickertjes op de chip niet.

De uitslagen kan je vanaf maandagavond 6 juni 2022 via deze pagina terugvinden.

Bewaring sporttas

Je kunt je sporttas achterlaten bij de ‘bewaarplaats sporttassen’ (sporthal Wembley). We werken met een vestiaire systeem waarbij we een gekleurde sticker met nummer op je tas kleven. Hetzelfde gekleurde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na je deelname, kan je enkel op vertoon van de sticker op het borstnummer, jouw sporttas terug ophalen.

Enkele tips:

  • Gebruik een goed afsluitbare sporttas.
  • Zorg dat er geen items uit je sporttas kunnen vallen.
  • De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verdwenen items.