go-with-golazo-neg

Belangrijke informatie voor jouw deelname aan Powerade Genk Loopt & Wandelt

2023 - Genk Loopt (15)

Deze zondag sta jij aan de start van Powerade Genk Loopt & Wandelt! Wij willen er samen met jou een fantastische dag van maken.Lees zeker onderstaande tips & tricks goed door. Deze brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

1. Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag vanaf 9u00 jouw borstnummer afhalen in het Stadhuis (Stadsplein 1, 3600 Genk). Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker je spamfolder van je mailbox of haal je inschrijving af met je identiteitskaart.

Ben je ingeschreven via een school of groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.

2. Let’s go! De exacte starttijden van elke afstand zijn:

10u00: start 10 km
10u30: start 10 mijl
10u30: aansluitend start alle wandelafstanden
13u30: start 5 km
14u00: start 3 km
14u30: start jeugdloop (1 km) en aansluitend kaboutertjesloop (360 m)

3. Woon je in de buurt? Kom dan met de fiets of zelfs te voet! Toch met de auto? 
Parkeren kan op één van de parkings in de buurt:

Parking Shopping 1: Rootenstraat 8, 3600 Genk
Q-park Stadsplein (ondergronds): Europalaan, 3600 Genk
Parking Limburghal: Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

4. Kleedkamers en een gratis opbergruimte sporttassen zijn voorzien in het Stadhuis. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

5. Elk parcours is volledig aangeduid met blauw-gele pijlen. Benieuwd naar je parcours? Ontdek op de website de verschillende routes.

6. Uitslagen worden opgemaakt op basis van de nettotijden. Drummen om vooraan te starten is dus niet nodig. Je tijd wordt pas gestart bij het overschrijden van de officiële startlijn. Je vindt de uitslagen vanaf zondagavond online op www.poweradegenkloopt.be.

7. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online tot vlak voor de start van je wedstrijd.

8. Wees steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, zeker ook voorafgaand aan je wedstrijd!

9. Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Geniet van deze heerlijke, sportieve zondag en maak er samen met jouw vrienden en familie en alle overige lopers een onvergetelijke dag van.

Tot zondag!

Deel dit bericht